Ajankohtaista

Kaleva jatkaa laajenemista ostamalla digitaaliseen markkinointiin erikoistuneen Pro Rattaan

Kaleva Oy jatkaa laajenemista digitaalisiin markkinoinnin ja mainonnan kanaviin ostamalla enemmistön digitaaliseen markkinointiin ja mainontaan erikoistuneesta Pro Ratas Oy:stä. Yrityskauppa on jatkoa aiemmin tänä syksynä julkistetuille päätöksille. Pro Ratas Oy on nykyaikainen digitaalisen markkinoinnin, mainonnan ja myynnin osaaja, joka tuottaa kokonaisvaltaisia markkinointikampanjoita digitaalisissa kanavissa. Keskeisen osan yrityksen toiminnasta muodostaa Google-, Facebook- ja Youtube-mainonta sekä muut […]

Kaleva ostaa paikallisten tarjousten markkinapaikka Offerillan

Kaleva Oy jatkaa laajenemista digitaalisiin markkinoinnin ja mainonnan kanaviin ostamalla enemmistön paikallisten tarjousten markkinointialustaa kehittävästä Offerillasta. Samalla Kalevan toiminta laajenee Oulusta ja Helsingistä koko maan kattavaksi. Offerilla on vuonna 2016 perustettu yritys, joka on kasvanut nopeasti Suomen suurimmaksi kuluttajille suunnattujen paikallisten tarjousten markkinapaikaksi verkossa. Offerillan perustivat pitkän linjan internet-yrittäjät Risto Juntunen, Mikko Ollikkala ja Aleksi […]

Kalevan vuosikertomus 2016

Vuosikertomus 2016 luettavissa täältä: Kalevan vuosikertomus 2016      

Juha Laakkonen Kalevan toimitusjohtajaksi

Kaleva Oy:n uudeksi toimitusjohtajaksi on nimitetty Juha Laakkonen (47). Laakkonen aloittaa tehtävässään 1.4.2017. Jukka Haapalainen jää eläkkeelle huhtikuun lopussa.

Kaleva.fi-mobiilisovellus julkaistiin

Kaleva on julkaissut uuden mobiilisovelluksen Android– ja Applen iOS-laitteille. Kaleva.fi:n sisällöt löytyvät jatkossa entistä kätevämmin älypuhelimella ja tabletilla.

Ensimmäinen verkkohuutokauppa Pohjois-Suomessa

Nappaa.fi -verkkohuutokauppa on Kalevan uusi, ainutlaatuinen ja paikallinen markkinointikonsepti. Se on ollut jo vuosia menestyksekkäästi käytössä Suomessa, Ruotsissa ja Tanskassa, mutta Pohjois-Suomessa se on täysin uutta.

Helsingin Sanomat ja Kaleva paino- ja jakeluyhteistyöhön Pohjois-Suomessa

Helsingin Sanomat on solminut Kalevan kanssa paino- ja jakeluyhteistyötä koskevan sopimuksen. Jatkossa Kaleva painaa Helsingin Sanomien Pohjois-Suomen lehdet ja jakaa ne varhaisjakelussa Kalevan jakelualueella. Helsingin Sanomat on Sanoma Media Finlandin tuote.

Erweko laajentaa palveluntarjontaa digitauluihin

Erwekon uusien digipainokoneiden toimittajaksi valittiin perusteellisen kilpailutuksen jälkeen Ricoh. Digipainamisen lisäksi yhtiöiden strategiseen kumppanuuteen kuuluu digitaalisten näyttötaulujen ja niiden sisällönpäivityspalveluiden tarjoaminen asiakkaille.

Erweko osti Joutsen Median painotalon liiketoiminnan

Erweko ilmoitti huhtikuussa 2016 ostaneensa oululaisen Joutsen Median Painotalo Oy:n liiketoiminnan. Kauppa vahvistaa Erwekon asemaa Pohjois-Suomen suurimpana ja valtakunnallisesti merkittävänä painoyhtiönä.

Kalevan vuosikertomus 2015

Kaleva julkaisee vuosikertomuksen kerran vuodessa.