Ajankohtaista

Kalevan vuosikertomus 2016

Vuosikertomus 2016 luettavissa täältä: Kalevan vuosikertomus 2016      

Juha Laakkonen Kalevan toimitusjohtajaksi

Kaleva Oy:n uudeksi toimitusjohtajaksi on nimitetty Juha Laakkonen (47). Laakkonen aloittaa tehtävässään 1.4.2017. Jukka Haapalainen jää eläkkeelle huhtikuun lopussa.

Kaleva.fi-mobiilisovellus julkaistiin

Kaleva on julkaissut uuden mobiilisovelluksen Android– ja Applen iOS-laitteille. Kaleva.fi:n sisällöt löytyvät jatkossa entistä kätevämmin älypuhelimella ja tabletilla.

Ensimmäinen verkkohuutokauppa Pohjois-Suomessa

Nappaa.fi -verkkohuutokauppa on Kalevan uusi, ainutlaatuinen ja paikallinen markkinointikonsepti. Se on ollut jo vuosia menestyksekkäästi käytössä Suomessa, Ruotsissa ja Tanskassa, mutta Pohjois-Suomessa se on täysin uutta.

Helsingin Sanomat ja Kaleva paino- ja jakeluyhteistyöhön Pohjois-Suomessa

Helsingin Sanomat on solminut Kalevan kanssa paino- ja jakeluyhteistyötä koskevan sopimuksen. Jatkossa Kaleva painaa Helsingin Sanomien Pohjois-Suomen lehdet ja jakaa ne varhaisjakelussa Kalevan jakelualueella. Helsingin Sanomat on Sanoma Media Finlandin tuote.

Erweko laajentaa palveluntarjontaa digitauluihin

Erwekon uusien digipainokoneiden toimittajaksi valittiin perusteellisen kilpailutuksen jälkeen Ricoh. Digipainamisen lisäksi yhtiöiden strategiseen kumppanuuteen kuuluu digitaalisten näyttötaulujen ja niiden sisällönpäivityspalveluiden tarjoaminen asiakkaille.

Erweko osti Joutsen Median painotalon liiketoiminnan

Erweko ilmoitti huhtikuussa 2016 ostaneensa oululaisen Joutsen Median Painotalo Oy:n liiketoiminnan. Kauppa vahvistaa Erwekon asemaa Pohjois-Suomen suurimpana ja valtakunnallisesti merkittävänä painoyhtiönä.

Kalevan vuosikertomus 2015

Kaleva julkaisee vuosikertomuksen kerran vuodessa.

Kaleva Oy:lle postitoimilupa

Valtioneuvosto myönsi 10.3.2016 Kaleva Oy:lle alueellisen postitoimiluvan. Kaleva voi toimilupa-alueellaan harjoittaa sopimusasiakkaille suunnattua luvanvaraista postitoimintaa kuten osoitteellisten kirjelähetysten jakelua 10.3.2016 alkaen.

Kaleva osti Blogirinki Media Oy:n

Indiedaysin ja Blogiringin blogeihin pääsee tulevaisuudessa Kalevan verkkosivujen kautta. Kaleva on ostanut osake-enemmistön Blogirinki Media Oy:stä. Helsinkiläinen Blogirinki Media on itsenäisten blogien yhteisö ja sisältömarkkinointia toteuttava suunnittelutoimisto.