Kaleva ostaa paikallisten tarjousten markkinapaikka Offerillan

Kaleva Oy jatkaa laajenemista digitaalisiin markkinoinnin ja mainonnan kanaviin ostamalla enemmistön paikallisten tarjousten markkinointialustaa kehittävästä Offerillasta. Samalla Kalevan toiminta laajenee Oulusta ja Helsingistä koko maan kattavaksi.

Offerilla on vuonna 2016 perustettu yritys, joka on kasvanut nopeasti Suomen suurimmaksi kuluttajille suunnattujen paikallisten tarjousten markkinapaikaksi verkossa. Offerillan perustivat pitkän linjan internet-yrittäjät Risto Juntunen, Mikko Ollikkala ja Aleksi Paavola. Yhtiö toimii pääkaupunkiseudulla, Turussa, Tampereella, Jyväskylässä ja Oulussa ja sen palveluksessa on kaikkiaan 17 henkilöä. Offerillan avainhenkilöt jatkavat yrityksen osakkaina.

”Offerillaa hyödyntävät mainostajat tavoittavat tällä hetkellä kauttamme viikoittain yli 300,000 ostointoista kuluttajaa. Kalevan omistamien verkkopalvelujen kautta potentiaali kasvaa moninkertaiseksi eli lähes miljoonalla aktiivisella verkon käyttäjällä. Tämä on sekä meille että mainostajille huikea kasvumahdollisuus. Haluamme luoda Offerillasta palvelun, joka tulee jokaiselle suomalaiselle ensimmäisenä mieleen, kun halutaan kokeilla uusia asioita edullisesti”, toteavat Offerillan perustajat.

Kalevan toimitusjohtaja Juha Laakkosen mukaan Offerilla täydentää luontevasti Kalevan tarjoamaa erityisesti palvelualan yrityksille, ravintoloille ja kivijalkaliikkeille sekä niissä asioiville kuluttajille. ”Offerillan kautta välitettävät tarjoukset toteuttavat tehokkaasti median kaupallista tehtävää eli kontaktin luomista kauppiaan ja asiakkaan välille. Lisäksi saamme hyvän osaamisen lisäksi uusia asiakkuuksia uusissa paikallisissa markkinoissa”, hän toteaa.

Kaleva lyhyesti

Kaleva Oy on Pohjois-Suomen johtava ja toimintaansa laajentava monimediayhtiö, joka tuottaa kiinnostavia ja puhuttavia sisältöjä niin painetussa kuin digitaalisessa muodossa sekä kuluttajille että yritysasiakkaille. Yhtiön julkaisutoiminnassa keskeistä on monikanavainen palvelukokonaisuus, jossa paperi-, verkko- ja mobiilipalvelut tukevat toisiaan.Kaleva-konserniin kuuluvat emoyhtiö Kaleva Oy, medialiiketoimintaa tuottava Kaleva365 Oy, painotalo Erweko Oy, oululainen kaupunkilehti Forum24 Oy, Oulun Jakelutoimisto Oy ja vaikuttajamarkkinoinnin edelläkävijä Indieplace Oy.

Vuoden 2016 liikevaihtomme oli 52,9 milj. euroa ja konsernissamme työskentelee n. 470 henkilöä.

Offerilla lyhyesti

Offerilla.com -verkkopalvelu tarjoaa kuluttajille kanavan ostaa alueellisten palveluiden tarjouksia poikkeuksellisen edulliseen hintaan. Sivuston kautta kuluttajat voivat ostaa päiväkohtaisesti vaihtuvia tarjouksia kuten ravintolaillallisia, autohuoltoja tai hiustenleikkauksia. Offerillaa käyttävät yritykset saavat sen kautta palveluilleen näkyvyyttä ja uusia asiakkaita. Yhtiön liikevaihto vuonna 2017 on noin 2 miljoonaa euroa.

Lue lisää: www.offerilla.fi